Three-days Wedding

Dit bruidspaar heeft de beste keuze gemaakt in het vieren van hun huwelijk… Namelijk 3 hele dagen genieten, samen met hun vrienden en familie!

Donderdag 21 juni 2018 was het zo ver. Alle gasten waren aanwezig bij het ouderlijk huis van de bruid om de ontmoeting mee te mogen maken. Vervolgens reden ze met z’n allen richting de trouwlocatie ‘Heerlijkheid Mariënwaerdt’, waar de trouwceremonie plaatsvond in het prachtige Koetshuis.

 

De bruid had een originele verrassing voor de bruidegom. De ringen werden aangevlogen door een uil, waar ze na de ceremonie nog mee op de foto zijn gegaan.
Aansluitend werd er een heerlijke high-tea verzorgd, waar iedereen zat te smullen. Terwijl konden de gasten het bruidspaar feliciteren.

Vervolgens reden ze met z’n allen richting de Kerk om daar de inzegening plaats te laten vinden.
Na de kerkelijke inzegening was het alweer tijd voor het diner. Deze werd verzorgd door Echica in Geldermalsen. Het bruidspaar had gekozen voor een 10-gang walking dinner, welke Echica goed tot zijn recht heeft laten komen.

Na het diner werd heel de groep opgehaald door een bus om richting de Belgische Ardennen te vertrekken. Hier werd het huwelijk verder gevierd…

Aangekomen bij het Chateau werd iedereen hartelijk ontvangen met een eigen kamersleutel van hun prachtige kamer. Vervolgens werd er nog geborreld in de huiskamer van het Chateau met plateaus heerlijke kazen, nootjes, brood en smeersels.

Vrijdag 22 juni 2018 – dag 2, werd gestart met een prachtige entree van het bruidspaar, voordat ze met z’n allen gingen genieten van het ontbijt.
Na het ontbijt was het prachtig weer om voor het Chateau groepsfoto’s te maken. Het was lachen, gieren en brullen met z’n allen!

De gasten kregen wat vrije tijd om heerlijk te gaan wandelen, fietsen en in het zwembad of de sauna te gaan.Terwijl ging het bruidspaar met de fotograaf op pad om de meest prachtige foto’s te maken in de omgeving van het Chateau.

Toen ze terugkwamen werd hiervan een prachtige film gemaakt en afgespeeld, zodat de gasten mee konden genieten. Terwijl stond de kok klaar om de bruidstaart aan te gaan snijden. In de achtertuin van het Chateau werd er gezellig geborreld en gekletst over de leuke dag.


Tegen het einde van de borrel ging de kok aan de slag met het aansteken van de barbecue. Met verse producten en bijpassende wijnen maakte hij er een culinair feestje van.

De vuurkorven werden aangestoken en de warme dekentjes kwamen tevoorschijn. Zo genoot iedereen nog tot in de late uurtjes samen met een hapje en een drankje. Tussendoor nam het bruidspaar nog een plons in de jacuzzi.

Zaterdag 23 juni 2018 – dag 3, had de kok een anti-kater ontbijtje gemaakt. Wat een feest! Zoveel lekker eten!
Toen iedereen zijn buikje rond had gegeten, was er nog een mooie dag voor vrije tijd in het Chateau. Iedereen genoot heerlijk van het prachtige weer in de jacuzzi’s of in de achtertuin met een wijntje erbij, tot dat ze in de middag weer werden opgehaald om met de bus richting huis te rijden.

De geweldige foto’s van deze bruiloft zijn gemaakt door Lumi Fotografie.