Werkwijze

Jullie trouwbeleving staat centraal vanaf het moment dat wij jullie voor het eerst ontmoeten tot na de bruiloft. Wij zorgen ervoor dat jullie niet alleen genieten op jullie huwelijk zelf, maar ook van de weg er naar toe.

Onze weddingplanner & weddingstylistes beschikken over een hoog empatisch vermogen en werken veel met beleving, waardoor wij voor jullie een exclusieve bruiloft weg kunnen zetten.

Kennismaking

Om elkaar eerst wat beter te leren kennen, komt de weddingplanner graag bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij luisteren aandachtig naar jullie liefdesverhaal en wensen voor jullie droombruiloft. Het is een gezellig gesprek waarbij we ons al lekker inleven in jullie huwelijksdag. Hier en daar geven wij wat advies en vaak komen wij terplekke al met een aantal creatieve ideeën voor bepaalde onderdelen van jullie bruiloft.

Aan het einde van het gesprek hebben jullie een beter beeld van ons, als weddingplanner en weddingstyliste, en wij natuurlijk van jullie en jullie droombruiloft.

Offerte

De dag na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie onze offerte in jullie mailbox. In de offerte wordt duidelijk jullie vraag en ons aanbod weergegeven. Wij nemen alleen datgene uit handen wat jullie aangeven. Als er bepaalde weddingplanning- of weddingstyling aspecten zijn, die jullie graag zelf doen, dan moedigen wij dit juist aan. Het is belangrijk dat jullie samen genieten van deze mooie tijd!

Wij werken met arrangementen, waarin alle afgesproken onderdelen van onze diensten worden meegenomen, zodat jullie nooit voor financiële verrassingen komen te staan.

Planning

Zodra jullie akkoord hebben gegeven op onze samenwerking, gaan we de eerste stap maken in jullie hartstocht. Jullie weddingplanner gaat aan de slag met het maken van een planning met deadlines voor de organisatie van jullie bruiloft. Jullie ontvangen deze in een mooi overzicht, waarin jullie precies in detail kunnen zien wanneer er wat moet gebeuren en door wie. Wij houden van een open communicatie en persoonlijke samenwerking, waarbij wij jullie in alle weddingplanning- en weddingstyling processen meenemen.

Trouwlocatie

Na het duidelijk vaststellen van jullie budget, gaan wij op zoek naar een aantal mogelijke trouwlocaties die passen bij jullie wensen en budget. Wij plaatsen opties bij de locaties en maken een mooi voorstel voor jullie met de verschillende mogelijkheden. In het voorstel vinden jullie alle nodige informatie over de mogelijke trouwlocaties inclusief begroting met prijzen. Ook bevelen wij jullie één specifieke trouwlocatie aan, die wij het beste vinden aansluiten bij jullie verwachtingen.

Bezoeken

Zodra jullie één of meerdere trouwlocaties hebben uitgekozen, plannen wij de afspraken in bij de trouwlocaties om deze te gaan bezoeken. Bij voorkeur gaan wij graag mee met jullie, zodat jullie ook tijdens de afspraken worden ontzorgt. Als ervaren weddingplanner & weddingstyliste weten wij welke vragen wij moeten stellen en kunnen wij tijdens het gesprek en de rondleiding aantekeningen maken.

Vastleggen

Hopelijk hebben jullie dan in één van de trouwlocaties jullie liefde gevonden. Als dat zo is, gaan wij jullie trouwdatum vastleggen bij deze prachtige locatie.

Trouwteam

Nu kunnen wij verder aan de slag om voor jullie hét perfecte trouwteam samen te stellen. Wij zoeken altijd op basis van jullie wensen en behoeften de juiste trouwleveranciers die hierbij passen. Wij hebben vele verschillende contacten met betrouwbare partners, waarvan wij zeker weten dat zij hoogstaand werk leveren. Wij stellen jullie altijd een aantal mogelijke keuzes voor inclusief aanbeveling, zodat jullie samen de keuze kunnen maken voor een trouwleverancier. Hierop volgt dan een afspraak voor een kennismaking, waarna zij een offerte doen. Deze offerte wordt eerst door ons gecontroleerd, zodat jullie nooit voor vervelende verrassingen komen te staan. Vervolgens geven jullie akkoord en maken we weer een mooie stap in jullie hartstocht.

Weddingstyling

Als jullie (ook) de styling door ons laten regelen, ontwerpen wij een uitgebreid stylingplan voor jullie. Wij bedenken een uniek thema dat aansluit bij jullie identiteit. Dit persoonlijke thema kunnen wij in alle elementen door laten trekken, zoals de uitnodigingen, de accessoires, de drankjes/hapjes, de tafeldecoratie etc.. Op basis van wat jullie willen.

In het stylingplan worden jullie meegenomen in het verhaal van jullie mooiste dag, inclusief voorbeeld afbeeldingen, zodat jullie het al bijna werkelijk beleven.

Draaiboek

Als (weddingplanner &) ceremoniemeester stellen wij voor jullie een gedetailleerd draaiboek op. Dit draaiboek wordt het handvat voor de mooiste dag van jullie leven. Alles wordt tot op de puntjes en de minuut na meegenomen en besproken met het gehele trouwteam.

Jullie trouwdag

En dan is jullie grote dag aangebroken… Jullie starten de dag zonder zorgen en met heel veel vlinders in jullie buik. Tijdens de mooiste dag van jullie leven laten jullie jezelf en jullie gasten heerlijk verwennen door het trouwteam met prachtige en unieke elementen. Jullie ervaren een onvergetelijke trouwbeleving bij Hartstocht Weddings…

Wij hopen dat jullie zin hebben om deze stappen te gaan maken in jullie hartstocht. Wij kijken er naar uit jullie te mogen ontmoeten…