Golden Couple Wedding

De dag van dit gouden koppel begon bij de bruid thuis met een prachtige entree van de bruidegom. De bruid bleef zenuwachtig binnen wachten tot de bruidegom zou aanbellen. Ze deed de deur open en meteen op dat moment wat het voor de tweede keer liefde op het eerste gezicht. Ze bewonderden elkaar en vielen elkaar in de armen. De zenuwen waren gezakt en zo pakten ze hun spullen en vetrokken in de prachtige witte trouwauto met chauffeur richting de binnenstad van Breda voor de bruidsreportage.

In het hotel waar ze die avond zouden overnachten, wachtten ze na hun reportage geduldig tot alle dag gasten arriveerden. Toen alle gasten er waren, maakten ze een fantastische entree. Iedereen juichte en klapte voor dit gouden koppel.
Met z’n allen liepen ze de binnenstad weer in, naar een speciale plek waar geweldige groepsfoto’s gemaakt konden worden. Maar eerst werd hier, heerlijk in de zon, geproost met champagne.

 

Het restaurant waar ze zouden gaan dineren was niet zo ver, dus wandelden ze weer gezellig met z’n allen. De hele bovenverdieping was speciaal voor het gouden koppel en hun gasten gereserveerd en oogverblindend mooi aangekleed in Italiaanse stijl. Ze borrelden wat en gingen daarna aan tafel om zich te laten verrassen door al het lekkers dat werd geserveerd.

Na het diner was het tijd voor het officiële gedeelte, het ja-woord… Dit zou plaatsvinden bij de Mezz in Breda, waarbij hier voor de eerste keer een koppel in het echt verbonden zou worden.
Voordat alle avond gasten zouden komen, had het bruidspaar zich al verstopt. De zaal in de Mezz liep vol en iedereen zat vol smacht te wachten op het bruidspaar. Toen startte de muziek en maakte de bruidegom als eerste zijn entree en daarna volgende de bruid. De ambtenaar maakte er een onvergetelijke ceremonie van, waar een persoonlijk tintje aan was gegeven. Het was volmaakt en perfect voor dit gouden koppel, waarna ze elkaar volmondig het ja-woord gaven.

En toen moest het dak eraf! Want dit koppel houdt wel van een feestje… Ze begonnen gezellig met een borrel op het terras, met boven zich de sterren in de hemel. Na alle felicitaties en het bijkletsen, trokken ze zich weer even terug op hun kamer. Ze maakten zich gereed voor een spetterende opening voor het feest in de grote zaal van de Mezz. Hiervoor hadden ze groots uitgepakt met een lichtgevende dansvloer, een groot spandoek met hun trouwlogo en passende aankleding voor de rest van deze wonderbaarlijke feestzaal.
Alle gasten werden naar de feestzaal begeleid en de muziek begon, waarbij de spotlights bewogen over de dansvloer. Iedereen stond vol verwachting te kijken naar de dansvloer. Het gouden koppel sprong, vanuit achter de DJ, de dansvloer op en het feest kon beginnen!

Iedereen ging mee de dansvloer op en er werd de hele avond gedanst, gefeest en gedronken, tot iedereen voldaan met geweldige herinneringen weer naar huis vertrok. Maar voor het gouden koppel kwam er nog geen einde aan deze mooi dag, want ze vertrokken samen richting het hotel om de nacht door te brengen in hun speciale bruidssuite…

De geweldige foto’s van deze bruiloft zijn gemaakt door Beleef je Portret.