Destination Wedding

Daar stond ze dan… op de trap in de prachtige Chateau de Thermen Cugnon in het Zuidelijkste gedeelte van de Belgische Ardennen. Het moment waar ze lange tijd op had gewacht, was nu daar. Ze liep de mooi versierde trap af met haar vader, terwijl al haar dierbaren onder aan de trap begonnen te klappen. Vervolgens liep ze samen met haar aanstaande naar buiten voor de ceremonie.

 

Het was een hele zonnige en zomers warme dag. Voor het ja-woord was een plek uitgekozen aan de voorkant van het kasteel in de schaduw, met een kijk op de zonnestralen achter het bruidspaar. Het was een zeer persoonlijke en unieke ceremonie, waarbij veel familie en vrienden een stukje hadden ingebracht. Dit maakte het extra speciaal.

Hier moest op gedronken worden in de vorm van een schitterende champagnetoren. De receptie was heerlijk gemoedelijk en heel gezellig. Terwijl het bruidspaar op pad ging voor de bruidsreportage, maakten de gasten leuke polaroid foto’s met hierbij een wens voor het gelukkige bruidspaar als verrassing.

 

Toen ze terug kwamen kon het diner beginnen. De vader van de bruid opende het diner met een onvergetelijk mooie speech, waarbij een lach en een traantje van geluk viel. Vervolgens was iedereen aan het genieten van het heerlijke eten.

Na het eten ging iedereen zich lekker opfrissen voor de feestavond. Het feest vond plaats in een ander gedeelte van het landgoed. De weddingplanner nam iedereen alvast mee naar de feestlocatie, terwijl het bruidspaar zich klaarmaakte voor de opening. Ze maakten een geweldige opening, die perfect paste bij hen als koppel.

De rest van de feestavond begon met veel lachwekkende voordrachtjes van vrienden en familie en het bruidspaar kreeg de opdracht om een spel tegen elkaar te spelen. Een zeer geslaagd begin van een onvergetelijk feest!

De volgende morgen was iedereen alweer vroeg uit de veren om alle gezelligheid van het weekend niet te missen. Ze eindigden met een heerlijke, goed gevulde brunch en een afscheid van deze onvergetelijke droombruiloft.

De geweldige foto’s van deze bruiloft zijn gemaakt door Els Korsten Fotografie.