Chateau Thermes Wedding

Chateau Thermes de Cugnon… Één van de mooiste trouwlocaties van de Belgische Ardennen. En dit bruidspaar mocht op 16 september 2017 hier hun huwelijk vieren. Ze vierden het samen met hun familie en beste vrienden. Het begon al op vrijdagavond met een gezellige borrel en zaterdag was hun mooiste dag…

 

De geur van vers gebakken broodjes zweefde door de Chateau. De ontbijttafel was ingedekt met vele lekkernijen om de dag goed te beginnen.
Na het ontbijt ging iedereen zich klaarmaken. De bruid werd uiteraard prachtig opgemaakt door haar visagiste en kapster. Toen iedereen klaar was, was het tijd voor de entree en de ontmoeting. De bruidegom maakte zijn entree op de trap samen met zijn moeder en dochter. Vervolgens kwam zijn prachtige bruid de trap af, samen met haar moeder. Een klein traantje van geluk hoorde bij dit mooie moment. Ze liepen samen naar buiten en hun gasten volgden.

 

Iedereen nam buiten plaats met op de achtergrond de Chateau en de groene tuin. De ambtenaar opende de ceremonie en iedereen genoot van haar verhaal en de onvergetelijke woorden die door familie en vrienden werden gesproken.

 

Hier moest op geproost worden, dus de champagne werd uitgeschonken in de achtertuin van de Chateau. De bruidstaart, die zelf werd gemaakt door de vriendinnen van de bruid, werd aangesneden door het bruidspaar. Hij was heerlijk!

 

Na de gezellige borrel was het tijd voor het diner. De kok had zich uitgesloofd en de gasten verrast met zijn heerlijke eten, want iedereen was aan het smullen.

Toen moest er natuurlijk nog gefeest worden! De ceremoniemeester begeleidde iedereen naar de feestzaal, zodat het bruidspaar een mooie opening kon maken. Er werd gedanst en gefeest tot diep in de nacht.

Op zondagochtend stond er alweer een heerlijk ontbijt klaar. Iedereen genoot na met ook nog snel een duik in het zwembad. Het was een onvergetelijk weekend met heel veel liefde en gezelligheid.

 

De geweldige foto’s van deze bruiloft zijn gemaakt door Els Korsten Fotografie.